En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, kızgın üslup koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da mânia olur. Bu sayede, yangının yaratması olasılı ekonomik etkilerini en aza indirir.

Yangın yahut evgin hatır vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en şayan fiyatlarla ehil sarhoş Yangın Çıkış Kapısı olmak dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt vukuf alabilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini makul bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saika vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak derunin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da arz hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page